ASSCO Modulställning

ASSCO Modulställning

Assco Futuro är en väldigt flexibel modulställning i stål

Modulställning är den ultimata byggnadsställningen för såväl byggprojekt som inom industrin. Tack vare sin flexibilitet så används den även ofta till montage av scener och läktare.

Modulställningens flexibilitet beror på att alla detaljer finns i mängder olika längder och bredder. Spirorna i ställningen har infästning varje 50 centimeter och gör att du alltid kan stå på exakt önskad höjd. För olika behov är det enkelt att flytta plattformarna allt efter projektets gång. Den ger er obegränsade möjligheter att montera er byggnadsställning med mycket stor variation på både höjd, längd samt djup på byggställningen.

Snabbare montage och demontage

Till Assco Modulställning finns det även Dubbelräcken med fackverkskonstruktion som gör att ni inte behöver använda startspiror och Diagonalstag vid montaget, vilket kortar montagetiden samt vikten på ställningen.

 Letar du efter en hantverkarställning så har vi ett bra utbud för detta också!

Hittar ni inte ett färdigt paket byggställning som passar er tveka inte på höra av er för en kostnadsfri offert. Letar du efter en hantverkarställning så har vi ett bra utbud för detta också!

Vilken byggställning passar mig?

Modulställning är flexibel och hållbar byggställning som oftast används för större arbetsplatser eller industrier. Ramställningen är snabb och lätt ställning att montera och är ofta ett bra alternativ för dig som har snabba projekt utan större flexibilitetskrav.

När du ska välja byggställning bör du tänka på att det alternativ du väljer matchar ändamålet och förutsättningarna du har.

Är det så att du inte riktigt vet vilken byggställning som passar så uppmanar vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig att välja rätt! 

Psst, Är du företagare? Har du gått ställningsutbildning för att få bygga ställning? Det kan du göra smidigt online: HÄR

Våra modulställningar och ramställningar är självklart certifierade av RISE och certifikat hittar ni nedan.

Modulställningspaket

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Affär
önskelista
0 items Vagn
Mitt konto

GÖR EN FÖRFRÅGAN

OFFERT FÖRFRÅGAN

Gör en FÖRFRÅGAN