RULLSTÄLLNING - LÄTT ATT MONTERA OCH FLYTTA

Välj önskat djup på din rullställning nedan. 

För enklare varianter finns även en hantverkarställning.  Letar ni efter en modulställning eller byggställning, så har vi ett stort utbud och hjälper er gärna att hitta rätt!

Ett enkelt och säkert sätt för att fixa till fasaden på ditt hus

Om du funderar på att fixa upp fasaden på ditt hus kommer du att behöva en rullställning. Men inte vilken ställning som helst - du behöver en säker och pålitlig ställning som gör att du kan nå varenda vrå i ditt hus. Med vår rullställning har du allt du behöver för att få jobbet gjort på ett säkert och effektivt sätt. Tack vare vårt säkerhetsräcke och låsbara hjul är den här ställningen lätt att flytta runt och hålla på plats. Så vänta inte - beställ din rullställning idag!

Hur väljer man rätt rullställning?

När man överväger att köpa en rullställning finns det olika funktioner att ta hänsyn till. Först och främst handlar det om huruvida den är mobil eller inte; detta avgör om du behöver ytterligare utrustning som hjul för att flytta ditt nya köp på plats (vilket är lätt att göra med de flesta typerna). En annan faktor som påverkar kvaliteten såväl som prismässigt verkar vara hur bred och hög rullställningen är.

När du väljer rätt höjd för din byggnadsställning bör du tänka på vilka uppgifter den ska kunna hantera. Det är inte bra om man är några centimeter kort och då inte kan slutföra sitt avsedda arbete enbart på grund av detta faktum; rullställningar är enklare än stegar men kom ihåg att även om det kan verka som om det finns ett oändligt antal alternativ tillgängliga - var och en med varierande höjder som föreslås av tillverkarna - så gör du klokt i att titta på både plattformen och höjden och jämför med de olika arbetsavstånd ditt arbete innefattar innan du bestämmer dig.

Fördelarna med rullställningar

  • Flexibel lösning som är lätt att montera
  • Möjligheten att enkelt flytta runt ställningen på arbetsplatsen
  • Väger mindre än de större lösningarna
  • En bra stabil plattform så att du kan arbeta på ett säkert sätt

Nackdelar med rullställningar

  • Rullställningar är sällan vikbara
  • Inte en idealisk lösning för stora uppgifter och väldigt höga höjder

74 cm Djup