HANTVERKARSTÄLLNING

Hantverkarställning - den vikbara ställningen

En Hantverkarställning är en vikbar byggställning som är tillverkad av Custers, och som ofta används med en plattformshöjd under 1,9m och därmed inte omfattas av krav på fotlister och skyddsräcken.

Tack vare hantverkarställningens lätta men ändå mycket hållbara konstruktion är den ett säkert alternativ för mindre arbeten på begränsad höjd, framför allt inomhus. Perfekt för hantverkare av olika slag.

Med en totalvikt under 40kg och sin vikbarhet är hantverkarställningen ett smidigt alternativ när du behöver förflytta dig mellan olika arbetsplatser. Dess låga vikt gör den dessutom lätt att förvara och transportera i ditt fordon.

Ni monterar hantverkarställningen enkelt ensam, vik bara upp ställningen och placera plattformen på önskad höjd, plattformen är justerbar på sju olika nivåer för bästa möjliga arbetshöjd,

Hantverkarställningen kan även kompletteras med ett påbyggnadspaket som innehåller gavelramar och skyddsräcken för säkra arbeten på höjder upp till 4,8m.

Proffstillverkad i Nederländerna av Custers som tillverkat aluminiumställningar i över 40år och just denna byggställning är mycket populär bland såväl målare, undertaksmontörer, fastighetskötare som snickare och hemmafixare.

En säkert och bekväm ställning för hantverkare

Har du ett mindre jobb att göra som kräver en enkel byggställning? I så fall är Hantverkarställning ett utmärkt alternativ för dig som hantverkare. Den här lätta och hopfällbara byggställningen är perfekt för inomhusbruk tack vare sin hållbara konstruktion. Med en totalvikt på mindre än 40 kg är den lätt att förvara och transportera i ditt fordon. Så om du letar efter en säker och praktisk ställning för ditt nästa projekt är en hantverkarställning det perfekta valet!

Hantverkarställning 74 x 178 x 380 cm

5,995.00 kr

Hantverkarställning 74 x 178 x 380 cm inkl. 1m skyddsräcke

9,900.00 kr

Hantverkarställning 74 x 178 x 480 cm

13,400.00 kr
Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Affär
önskelista
0 items Vagn
Mitt konto

GÖR EN FÖRFRÅGAN

OFFERT FÖRFRÅGAN

Gör en FÖRFRÅGAN