ASSCO RAMSTÄLLNING

ASSCO RAMSTÄLLNING

Assco Quadro Ramställning är en perfekt byggnadsställning ALLA, stora entreprenörer, privatpersoner, målare, solpanelmontage mm.

Byggställningen tillverkas i både aluminium och stål.

Byggställningens främsta egenskap är att den är otroligt snabb att montera och demontera. Detta tack vara få men starka detaljer som alla bidrar till fantastisk stabilitet.

En ramställning i aluminium är också väldigt lätt att frakta med sig. Lasta den på egen släpvagn eller köp ett färdigt kit med en specialbyggd släpvagn här!

Vilken byggställning passar mig?

Ramställningen är snabb och lätt ställning att montera och är ofta ett bra alternativ för dig som har snabba projekt utan större flexibilitetskrav. Den är väldigt populär vid tex målning och solpanelmontage. 

Modulställning är flexibel och hållbar byggställning som oftast används för större arbetsplatser eller industrier. 

När du ska välja byggställning bör du tänka på att det alternativ du väljer matchar ändamålet och förutsättningarna du har.

Är det så att du inte riktigt vet vilken byggställning som passar så uppmanar vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig att välja rätt!

Certifikat och monteringsanvisningar är alltid bra att ha nära till hands. Nedan finns dom att skriva ut eller ladda ner. 

Ramställningspaket Alu

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Affär
önskelista
0 items Vagn
Mitt konto

GÖR EN FÖRFRÅGAN

OFFERT FÖRFRÅGAN

Gör en FÖRFRÅGAN